Oppussing av bad! Før- og etter-bilder

Vi har et hus fra 70-tallet, og det sier seg selv da at noen rom må gjøres noe med før eller siden. Det gjelder særlig badene som har en begrenset levetid - i tillegg til at trenden på 70-tallet ikke helt fungerer i 2017.. 

Tidligere eier har vært veldig flink til å ta vare på huset, det er solid og bra, og alt er jevnlig fulgt opp. Men det er jo gjerne sånn at når ny eier flytter inn vil man gjerne sette sitt preg på det. 
Dessuten hadde ikke badene her blitt gjort noe med siden byggeår, og det var ganske prekært å få satt i gang med oppussing her så snart som mulig. Vi har valgt å ta ett bad av gangen, og startet med badet oppe, som ligger vegg i vegg med master bedroom. 

Før

Man er jo så ivrig etter å komme i gang, så å ta bilder før håndverkerne setter i gang er utrolig lett å glemme. Men heldigvis har vi prospektet, som gjør at vi kan mimre tilbake til hvordan det så ut før vi satt vårt preg på huset. :)

Vi hentet inn tilbud fra fire ulike entreprenører, både for å sammenligne pris, men også for å høre deres forslag og idéer til hvordan best mulig løse denne oppussingen. Vi endte opp med å velge den billigste, men ikke nødvendigvis fordi de var billigst. De fremsto svært proffe og interessert i å gjøre jobben, dessuten sendte de tilbudet da de sa de skulle sende det (disse var de eneste håndverkerne vi var borti som leverte tilbud på normert tid, shame on denne bransjen altså!), noe vi tolket som at da ville de også klare å ferdigstille badet på normert tid.

Og det gjorde de, i tillegg til at vi er superfornøyde med jobben de gjorde. 

Etter

Badet var litt lite fra før, dessuten ønsket vi oss både dusj og badekar. Derfor ble det slått ut en vegg og utvidet mot soverommet (som uansett var gigantisk fra før), slik at vi fikk en stor dusjnisje her. Vi valgte å holde badet stilrent, klassisk og tidløst, med hvite, avlange fliser kombinert med store, greige fliser, og mindre greige fliser i dusjsonen. Alle flisene har en form for "sparkling" i seg, slik at de glitrer i lyset, dette fikk jeg dessverre ikke frem på bildene. Ved å kombinere fliser i to ulike farger og tre ulike størrelser gjorde vi badet mer spennende, samtidig som det har et rolig og klassisk inntrykk. Vi har valgt gjennomgående krom-utførelse i alt av metall, også kantlister på hjørnene, noe som gir et mer eksklusivt preg.

Vi er veldig fornøyd med å ha et nytt og fresht bad, og ser frem til å få bad nr 2 pusset opp. Denne prosessen vil komme ut her, så følg gjerne med fremover :)

6 kommentarer

Stella

12.08.2017 kl.10:56

Det ble nydelig. Hva kostet det? Hvem gjorde det?

Andréa

12.08.2017 kl.15:54

Stella: Tusen takk! Inkl alt av møbler, materialer og all jobb havnet vi rett under 300 000,-. Neste bad derimot blir et budsjett-bad, der tenkte vi å gå inn for å finne fine, men rimelige alternativer. Bademiljø gjorde hele jobben, utrolig fornøyde med de! Kan varmt anbefales.

Pernille

12.08.2017 kl.14:30

Så fint det har blitt :) Lyst og flott!

Andréa

12.08.2017 kl.15:55

Pernille: Tusen takk! ser jeg har litt å lære på foto-fronten da haha. Satser på at øvelse gjør mester :)

LifebyCamilla

12.08.2017 kl.17:24

Det ble utrolig stilrent og fint! Elsket det :D

Andréa

13.08.2017 kl.15:00

LifebyCamilla: Tusen takk, så hyggelig å høre! Vi ble veldig fornøyde selv. :D

Skriv en ny kommentar

Andréa

Andréa

32, Oslo

Hei, velkommen hit! Andrea heter jeg, og jeg bor på landet, litt utenfor hovedstaden. Her kommer det litt løst og fast fra hverdagen min, det være seg oppussing, hest, ferie og friluftsliv.. Muligens krydret med litt matoppskrifter og annet. Bloggnavnet sier kanskje seg selv.. Jeg elsker kaffe! Koselig om du vil følge med meg :-)

Kategorier

Arkiv

hits